Uhapšen Belojević, osumnjičen da je napao i teško povrijedio Jovanovića u centru Podgorice

Prema saznanjima "Vijesti", Belojević je Jovanovića nakon kraće rasprave udario flašom u predjelu glave i nanio mu teške povrede. Nakon što je Jovanović pao na pod, Belojević ga je navodno udarao nogama u predjelu tijela

29570 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgoričanin Petar Belojević (34) uhapšen je zbog sumnje da je prije dvije noći u Podgorici napao i teško povrijedio sugrađanina Miloša Jovanovića (34).

Prema saznanjima "Vijesti", Belojević je Jovanovića nakon kraće rasprave udario flašom u predjelu glave i nanio mu teške povrede.

Nakon što je Jovanović pao na pod, Belojević ga je navodno udarao nogama u predjelu tijela.

"On je, kako se sumnja, u noći između 7. i 8. novembra ispred jednog ugostiteljskog objekta u glavnom gradu fizički napao oštećenog na način što ga je udario staklenom flašom u predjelu glave, usljed čega je oštećeni oboren na asfaltnu podlogu, zatim mu je zadao više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tijela. Nakon toga, P.B. je oštećenom ponovo zadao udarac staklenom flašom u predjelu glave, a zatim i stolicom koja se nalazila u blizini, u predjelu glave i tijela", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je Jovanović zadobio teške tjelesne povrede u vidu fakture nosne kosti sa dislokacijom, kao i povrede krvnog suda na glavi, a koje su konstatovane u izvještaju ljekara specijaliste u Kliničkom centru Crne Gore.

"Vijesti" saznaju da su Belojeviću lisice na ruke stavljene nakon što se danas predao.

Bonus video: