U Bijelom Polju i Beranama oduzeto oružje

U Bijelom Polju od S.M. oduzeta lovačka pušku u ilegalnom posjedu, od D.Ž. u Beranama pištolj marke "TT" cal 7,62 mm i gasni pištolj

7893 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

policija je u Bijelom Polju i Beranama, u dvije odvojene aktivnosti, pronašla i oduzela dva komada oružja i određenu količinu municije.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, njihovi službenici su sinoć u Bijelom Polju od S.M. oduzeli lovačku pušku u ilegalnom posjedu.

"Državni tužilac je naložio da se predmetno oružje uputi na vještačenje u Forenzički centar, nakon čega će se izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela", saopšteno je.

Policija je u Beranama postupala po prijavi u kojoj je navedeno da je D.Ž. nakon porodične svađe upotrijebio vatreno oružje.

Pripadnici policije su, kako su navewli iz Uprave policije, izašli na lice mjesta i od njega oduzela pištolj marke "TT" cal 7,62 mm, okvir sa četiri komada municije, kao i gasni pištolj sa municijom.

"Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama D.Ž. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", piše u saopštenju.

Bonus video: