Nikšić: Uhapšen osumnjičeni za nanošenje teških tjelesnih povreda

"Osumnjičeni M.V. je uz krivičnu prijavu sproveden na dalju nadležnost državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću"

10114 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija uhapsila je osumnjičenog M.V. (18) zbog sumnje da je 19. novembra ispred jednog ugostiteljskog objekta drugom licu nanio teške tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Naime, sumnja se da je M.V. 19. novembra oko 00:00 časova u ulici Novice Cerovića ispred jednog ugostiteljskog objekta, u kojem događaju je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba više lica, nanio teške tjelesne povrede u vidu preloma nosne kosti sa dislokaciijom oštećenom", navodi se u saopštenju.

"Policijski službenici su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz operativno taktičkih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja. U toku sprovedene kriminalističke obrade, prikupljen je veći broj obavještenja od građana, identifikovani su svi akteri događaja i izuzet je materijal sa video nadzorne kamere sa lica mjesta. Osumnjičeni M.V. je uz krivičnu prijavu sproveden na dalju nadležnost državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: