Kovačević i Vuković osudili nasilje nad sugrađaninom

"Moramo se učiti toleranciji, razgovoru i mirnom rješavanju problema koji među nama postoje", kazao je predsjednik Opštine Nikšić

17363 pregleda 27 reakcija 27 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

Predsjednici Opštine i Skupštine opštine Nikšić, Marko Kovačević i Nemanja Vuković, osudili su nasilje nad sugrađaninom Boškom Pavićevićem i pozvali nadležne da procesuiraju odgovorne.

Kovačević je poručio da nasilje nije rješenje bilo kog problema.

"Moramo se učiti toleranciji, razgovoru i mirnom rješavanju problema koji među nama postoje", napisao je on na Fejsbuku.

Povrijeđenom sugrađaninu je poželio oporavak, uz nadu da će, kako je kazao, počinioci biti adekvatno kažnjeni.

Vuković je na istoj društvenoj mreži poručio da Nikšić i Crna Gora ne smiju dozvoliti da nasilje "odnese pobjedu nad zakonom i istinom".

Nemanja Vuković
foto: Svetlana Mandić

"Najoštrije osuđujem besramni čin nasilja nad građanskim aktivistom Boškom Pavićevićem i pozivam nadležne državne organe da hitno preduzmu sve mjere kako bi počinioci bili otkriveni i procesuirani. Nikšić i Crna Gora ne smiju dozvoliti da nasilje odnese pobjedu nad zakonom i istinom, niti da nasilnici dijele 'pravdu', kao što je bio slučaj u decenijama za nama. Bošku želim brz oporavak, uz uvjerenje da će batinaši biti adekvatno kažnjeni", rekao je Vuković.

Bonus video: