VIDEO Milović "organozivao doček" na Grahovu Stijoviću i Radović uoči izbora u Nikšiću: Rekao sam momcima da ih izvižde

"Danas idu na Grahovo u radnu pisjetu premijer i ministar Simović. Rekao sam nekim momcima da ih izvižde... Ne Simović, pobrkah, Stijović, no ne bi greška bila Simovića da izvižde", piše Milović 24. februara 2021. godine

32042 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Stijović na Grahovu 24. februara 2021. godine, Foto: Screenshot
Stijović na Grahovu 24. februara 2021. godine, Foto: Screenshot

Pripadnici kavačkog klana, koji su 2021. bili u sastavu Uprave policije, organizovali su na Grahovu "doček" tadašnjem ministru poljoprivrede Aleksandru Stijoviću i savjetnici tadašnjeg premijera Zdravka Krivokapića, u to vrijeme čelnici pokreta "Ne damo Nikšić" Gordani Radović.

To proizilazi iz poruka koje je bivši policajac Ljubo Milović razmjenjivao sa jednim pripadnikom kriminalnog klana putem kriptovane Skaj aplikacije, uoči lokalnih izbora u gradu pod Trebjesom 2021. godine.

O tome, Milović piše 24. februara 2021. godine, kada Andrijaševiću javlja da je organizovao da na Grahovu "izvižde premijera i ministra poljoprivrede"...

"Danas idu na Grahovo u radnu pisjetu premijer i ministar Simović. Rekao sam nekim momcima da ih izvižde... Ne Simović, pobrkah, Stijović, no ne bi greška bila Simovića da izvižde", piše Milović 24. februara 2021. godine.

Andrijašević mu kasnije tog dana piše da je gledao video sa Grahova, a Milović odgovara:

"Sad sam bio gore da im podijelim para"...

"Je l’ bio rukoljub?", pita Nikšićanin, a Milović mu odgovara da nije, već samo Stijović...

Stanovnici Grahova tog dana izviždali su Stijovića i Radović...

"Ako dođu ovi iz DF-a, njih ćemo baš da isprozivamo", piše Milović.

Kolega iz klana odgovara mu da ih moraju sačekati, ali im je taj plan propao, jer su kasno saznali kada dolaze na Grahovo.

"Vijesti" su 24. februara 2021. godine objavile da su Stijovića i Radović na Grahovu dočekani uz poruke da nisu dobrodošli i da su "izdajnici" i "posrbice".

Na snimku se vidjelo i kako jedan muškarac pokušava da fizički nasrne na Stijovića, ali da su ga ostali tada spriječili.

Andrijašević 25. februara pita idu li iz Demokratskog fronta na Grahovo, a onda obavještava Milovića da su već tamo.

"Sad bih sa Duškom, kaže Carević i oni dolaze. Sad su gore... Sad mi Duško reče", piše taj Nikšićanin.

Milović mu odgovara da je zadužio ljude iz Demokratske partije socijalista (DPS) da ga obavijeste, ali da to nisu učinili...

"Rekao sam bio ovima iz DPS da mi jave ako budu čuli da dolaze. Niko mi ništa javio nije", žali se Milović.

Bonus video: