Terzić mislio na "lamborđini" Golubovića: Bivši agent ANB-a i službenik Uprave policije kupio auto od 300.000 eura

Golubović je ljetos podnio zahtjev menadžmentu Uprave policije za prestanak radnog odnosa u policiji sa pravom za odlazak u penziju

54528 pregleda 87 reakcija 84 komentar(a)
Golubović, Foto: Boris Pejović
Golubović, Foto: Boris Pejović

Vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić kazao je da se ne osjeća prijatno kad "dođe u posjed informacija o kolegama koji su radili za kriminalne grupe".

"Sinoć sam dobio informaciju da je jedan od bivših službenika kupio vozilo od 300.000 eura, a do juče je nosio policijsku značku. Radi se o operativnim podacima", kazao je Terzić juče na Nacionalnoj antikorupcijskoj konferenciji u Podgorici koju je organizovala Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS).

"Vijesti" u Upravi policije saznaju da su operativci dobili podatak da je nedavno bivši agent ANB-a i službenik Uprave policije Duško Golubović kupio "lamborđini" vrijedan najmanje 300 hiljada eura.

Golubović je ljetos podnio zahtjev menadžmentu Uprave policije za prestanak radnog odnosa u policiji sa pravom za odlazak u penziju.

Golubović je 12. juna ove godine dostavio zahtjev za prestanak radnog angažovanja u Upravi policije, odnosno Sektoru za borbu protiv kriminala, čiji je službenik bio od 1. avgusta 2019. godine.

Prije toga je godinama bio agent ANB-a.

Bonus video: