Policija u Beranama navodno našla kokain, na GP Dobrakovo uhapšen državljanin Srbije i oduzeta optička sredstva

"Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je opojnu drogu u ugostiteljski objekat donio I.P. (22) iz Berana i dao je na uživanje A.M. i još jednom licu koje je bilo sa njima u društvu"

10922 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je sinoć u Beranama izvršila raciju u jednom ugostiteljskom objektu i od A.M. (23) oduzela dva pvc pakovanja u kojem se sumnja da se nalazi kokain.

"Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je opojnu drogu u ugostiteljski objekat donio I.P. (22) iz Berana i dao je na uživanje A.M. i još jednom licu koje je bilo sa njima u društvu. Beranska policija je po nalogu državnog tužioca podnijela krivičnu prijavu protiv I.P. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da je granična policija sinoć na graničnom prelazu Dobrakovo zajedno sa carinicima kontrolisala teretno motorno vozilo kojim je upravljao R.Ć. (51) državljanin Srbije.

"Pregledom vozila pronađena je i oduzeta neprijavljena roba – optička sredstva, čija se vrijednost procjenjuje na oko 5.330 eura. Pronađena roba je predata carinskim službenicima koji su je trajno oduzeli", piše u saopštenju

Iz Uprave policije su kazali da je R.Ć. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Bonus video: