Krivična prijava protiv jedne osobe: Verbalni sukob, pa potezanje pištolja?

"Osim toga, službenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje su, postupajući po naredbi, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.Z., i tom prilikom preventivno oduzeli lovačku pušku sa 12 komada municije u legalnom posjedu"

11661 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Bjelopoljska policija je protiv A.Z. (38) podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

"U mjestu Ribarevine je 21. decembra došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila, a kojom prilikom je došlo do kraćeg verbalnog konflikta između A.Z. i A.B. Tokom verbalnog konflikta A.Z. je potegao pištolj na A.B., koji je potom odbacio na obalu rijeke Lim. Pištolj marke 'Pietro Beretta' cal. 7.65mm, koji je A.Z. držao u ilegalnom posjedu, je pronađen i izuzet od strane službenika policije", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da je krivična prijava protiv A.Z. podnijeta oo nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

"Osim toga, službenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje su, postupajući po naredbi, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.Z., i tom prilikom preventivno oduzeli lovačku pušku sa 12 komada municije u legalnom posjedu. Policija preduzma aktivnosti na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nezgode", piše u saopštenju.

Bonus video: