U udesu kod Ohrida teže povrijeđena državljanka Crne Gore

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila 1. januara na regionalnom putu Ohrid-Sveti Naum, učestvali automobili sa srpskim, crnogorskim i makedonskim tablicama

28266 pregleda 89 reakcija 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Državljanka Crne Gore O.I. (70) teže je povrijeđena, a pet osoba lakše, u sudaru tri automobila kod Ohrida, saopštilo je danas Ministarstvo unutražnjih poslova Sjeverne Makedonije.

Kako se navodi, u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila 1. januara na regionalnom putu Ohrid-Sveti Naum, učestvali su automobili sa srpskim, crnogorskim i makedonskim tablicama.

Precizira se da je juče u 18.30 došlo do saobraćajne bezgode između "golfa" crnogorskih registarskih oznaka, koji je vozio V.I. (77) iz Crne Gore, "mercedesa" sa srpskim nacionalnim oznakama, kojim je upravljao S.M. (27) iz Srbije i "forda" sa ohridskim tablicama, kojim je upravljao S.T. (61) iz Ohrida.

"U udesu je teško povrjeđena putnica iz 'golfa' O.I. (70) iz Crne Gore, a tjelesne povrede su dobili trojica vozača i još dva putnika iz 'mercedesa', konstatovano je u Specijalnoj bolnici 'Sveti Erazmo' u Ohridu", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je uviđaj na regionalnom putu Ohrid-Sveti Naum obavila ekipa Sektora unutrašnjih poslova "Ohrid".

Bonus video: