Sedmoro uhapšeno zbog brze vožnje, jedna osoba vozila 146 na sat sa troje maloljetnika u kolima

"Apelujemo na učesnike u saobraćaju da kao vozači, ali i kao roditelji shvate težinu svojih postupaka, budući da smo nažalost svjedoci da posljedice istih mogu biti i one najteže", saopštila je policija

9486 pregleda 18 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uprava policije je saopštila da je u Rožajama, Plavu i Andrijevici uhapšeno sedam vozača zbog prekoračenja brzine kretanja za više od 60 kilometara na sat.

Kazali su da je bjelopoljska policija tokom vikenda, na nivou sjeverne regije, sankcionisala 40 vozača zbog prekoračenja brzine. Kontrolišući vozače uz upotrebu vozila „presretača“, policijski službenici su podnijeli 20 prekršajnih prijava, uručili 20 prekršajnih naloga i uhapsili sedam vozača.

"U Rožajama je lišena slobode E.H. (32) koja se vozilom kretala brzinom od 146 km/h na dijelu puta gdje je ograničenje brzine kretanja 40 km/h, zatim H.K. (41) koji se vozilom kretao brzinom od 124 km/h, E.K. (26) brzinom od 120 km/h, A.S. (24) brzinom od 116 km/h, kao i B.N. (34) koji se, na pomenutom dijelu puta, kretao vozilom brzinom od 109 km/h", saopštila je policija.

U Plavu je uhapšen A.L. (27) jer je vozio 114 kilometara na sat, na dijelu puta gdje je ograničenje 40 kilometara na sat.

Uhapšen je i F.B. (45), koji je vozio 134 kilometra na sat, na dijelu puta u Andrijevici gdje je ograničenje 60 kilometara na sat.

"Napominjemo, u vozilu lica E.H. koje je upravljalo vozilom brzinom od 146 km/h u Rožajama, su se u trenutku kontrole nalazila tri maloljetna lica. Apelujemo na učesnike u saobraćaju da kao vozači, ali i kao roditelji shvate težinu svojih postupaka, budući da smo nažalost svjedoci da posljedice istih mogu biti i one najteže", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: