UP: Uhapšen Podgoričanin, test pokazao da je vozio pod dejstvom marihuane

Protiv D.P. i F.J. su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga

10134 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Cetinjska policija juče je vršenjem kontrole vozila u kojem su se nalazili D.P. (20) i F.J. (19) iz Podgorice pronašla i oduzela pet manjih pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuna, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Oni su pojasnili da je policija kontrolom vozila kojim je upravljao D.P. kod njega pronašla i oduzela dva manja pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, dok su kod F.J. pronađena i oduzeta tri pakovanja sa istim sadržajem.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama ovih lica ne stiču elementi bića krivičnog djela, te su protiv njih podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga", kazali su iz policije.

Oni su naglasili da je izvršenim testiranjem utvrđeno je da je D.P. upravljao vozilom pod dejstvom marihuane. On je uhapšen i njemu je sudija za prekršaje izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.

Bonus video: