Tivat: Krivična prijava protiv jedne osobe, sumnja se da je gradila bez građevinske dozvole

"Službenici policije su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, izvršili kontrolu u mjestu Donje Seljanovo i tom prilikom utvrdili da se na stambenoj gradi radi nadogradnja sprata i krovne konstrukcije, a bez neophodne dokumentacije i dozvole"

5280 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije/Twitter
Ilustracija, Foto: Uprava policije/Twitter

Tivatska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv S.K. (39). zbog nelegalne gradnje, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Oni su pojasnili da je policija došla do sumnje da je S.K. bez građevinske dozvole i tehničke dokumentacije nadogradila sprat na zgradi i tako dobila stambeni prostor od 150 m2.

"Službenici policije su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, izvršili kontrolu u mjestu Donje Seljanovo i tom prilikom utvrdili da se na stambenoj gradi radi nadogradnja sprata i krovne konstrukcije, a bez neophodne dokumentacije i dozvole", kazali su iz UP.

Napomenuli su da je sa slučajem upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru po čijem je nalogu, kako su kazali, protiv S.K. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršila krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

Bonus video: