Ulcinj: Uhapšene dvije osobe zbog sumnje da su ukrali građevinski materijal

E.M. je uzeo vozilo od F.G. nakon čega se odvezao za Ulcinj u mjesto Štoj, odakle je, kako su kazali, sa jednog gradilišta, ukrao određenu količinu građevinskog materijala ukupne vrijednosti oko 7.500 eura

4499 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ulcinjska policija uhapsila je E.M. (39) i F.G. (36) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Sumnja se da su E.M. i F.G. u saizvršilaštvu počinili krivično djelo koje im se stavlja na teret na način što je E.M. 15. januara pozvao telefonskim putem F.G. od kojeg je zatražio da mu ustupi na kratko korištenje njegovo teretno motorno vozilo marke Mercedes", pojasnili su iz policije.

Naglasili su da je E.M.uzeo vozilo od F.G. nakon čega se odvezao za Ulcinj u mjesto Štoj, odakle je, kako su kazali, sa jednog gradilišta, ukrao određenu količinu građevinskog materijala ukupne vrijednosti oko 7.500 eura.

"Nakon toga se E.M. odvezao u naselje Sokolana u Baru gdje je F.G. ponudio prodaju dijela otuđenih predmeta što je F.G. prihvatio i kupio za iznos od 200 eura", zaključili su iz policije.

Bonus video: