Racija u podgoričkom lokalu: Nađen kokain, marihuana i ekstazi

Iz policije su kazali da u noći između 20. i 21. januara policija je tokom racije kontrolisala L.B. (22) i M.P. (22), u čijoj blizini je, kako su naveli, pronađeno odbačeno pakovanje za koje se sumnja da je kokain

14247 pregleda 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija je u subotu tokom racije u jednom lokalu pronašla i oduzela više različitih vrsta droga, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Prema njihovim riječima u noći između 20. i 21. januara policija je tokom racije kontrolisala L.B. (22) i M.P. (22), u čijoj blizini je, kako su naveli, pronađeno odbačeno pakovanje za koje se sumnja da je kokain.

"Od njih su prikupljena obavještenja, a po nalogu tužioca biće izvršena vještačenja, nakon kojih će se taj tužilac izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela", dodali su.

Iz UP-a su pojasnili da je policija na stolu od D.D. (24) i B.K. (23) takođe pronašla pakovanje sa sadžajem za koji se sumnja da je kokain.

Dodali su da je policija obradom došla do sumnje da kokain pripada D.D., protiv njega je podignuta prekršajna prijava shodno Zakonu o sprečavanju zloupotreba droga.

Naglasili su da je u istom objektu S.K. (19) od sebe odbacio pakovanje u kojem se nalazilo 27 komada tableta ekstazi

"Kod njega je pronađeno i pet pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. S.K. je, po nalogu nadležnog tužioca, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", kazali su.

Iz UP-a su pojasnili da je policija po naredbi nadležnog suda izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.K. kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 46 pakovanja sa sadržajem marihuane težine oko 82 grama, jedan džoint i vaga za precizno mjerenje.

Bonus video: