Uhapšen 18-godišnjak: Ukrao vozilo pa ga zapalio?

Iz policije su saopštili da je vozilo pronađeno zapaljeno i uništeno u mjestu Bajramovica

22888 pregleda 17 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je uhapsila L.B. (18) iz Danilovgrada koji se sumnjiči da je ukrao i zapalio vozilo novinara mjesečnog lista "Staf“ iz Sarajeva S.V. (36), saopšteno je iz Uprave policije (UP).

S.V. je 16. januara prijavio policiji da se, nakon što je bio na promociji svoje knjige na Cetinju, svojim vozilom odvezao ka Podgorici, sa S.S. (29).

Kako su kazali iz UP-a, S.V. i S.S su se tokom vožnje zaustavili na jednom autobuskom stajalištu poslije kružnog toka, ka Nikšiću, gdje im je prišla tada nepoznata osoba koje im je kazala da idu odatle jer ne mogu tu da borave, te je nakon nekog vremena ušla u vozilo kod S.V., naredila mu da krene i vozi prema Danilovgradu.

"Tokom vožnje ovo nepoznato lice je omalovažavalo oštećenog. Po dolasku u mjesto Komani tada nepoznati izvršilac je naredio oštećenom da izađe iz vozila, te mu je uputio riječi prijeteće sadržine po njegov život i tijelo, ukoliko bi o ovom događaju bilo šta rekao policiji, nakon čega se udaljio prema Danilovgradu. Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su odmah preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti, raspisali potragu za navedenim vozilom, sa događajem upoznali tužioca, te intenzivnim radom na terenu došli saznanja o identitetu izvršioca", navodi se u saopštenju.

Iz policije su saopštili da je vozilo pronađeno zapaljeno i uništeno u mjestu Bajramovica u opštini Cetinje.

"Identifikovan je L.B. (18) iz Danilovgrada i njemu se nakon konsultacija sa postupajućim tužiocem na teret stavljaju krivična djela oduzimanje motornog vozila i uništenje i oštećenje tuđe stvari i on je lišen slobode", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: