MUP Srbije: Još jedno hapšenje zbog ubistava u Grčkoj

MUP je naveo da je uhapšen M.S. (46), pripadnik organizovane kriminalne grupe

11442 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije je večeras saopštilo da je u nastavku međunarodne akcije, tokom koje je uhapšeno devet osoba osumnjičenih za više ubistava u Grčkoj, uhapšena još jedna osoba na teritoriji Barselone, u Španiji.

MUP je naveo da je uhapšen M.S. (46), pripadnik organizovane kriminalne grupe koji se tereti za krivično djelo teško ubistvo, izvršeno na Krfu, u Grčkoj.

Ranije je saopšteno da su, u zajedničkoj akciji Srbije, Španije, Grčke i Republike Srpske, ranije uhapšeni M.B. (42), D.J. (32), D.T. (60), V.V. (33), S.V. (38), V.M. (45), N.D. (35), R.S. (61) i A.R. (44) - osumnjičeni za više ubistava i pokušaj ubistva na teritoriji Grčke

"Organizatori navedene organizovane kriminalne grupe su Radoje Zvicer, Darko Šarić i Veljko Belivuk, a krivična prijava podnijeta je protiv ukupno 18 lica", rekao je novinarima načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić.

On je naveo da se krivična djela odnose na ubistva Alana Kožara, Damira Hadžića, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, kao i na ranjavanje Stamatovićeve supruge.

Bonus video: