Mršić uhapšen u Budvi: Nosio pancir, pronađen kokain?

Kako je Vijestima rečeno budvanska policija imala je ciljane kontrole pripadnika organizovanih kriminalnih grupa i bezbjednosno interesantnih lica

47449 pregleda 86 reakcija 30 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.03.2024. 11:11h

Budvanska policija juče je uhapsila Kotoranina Vasa Mršića (20) tokom kontrole ugostiteljskog lokala u centru Budve.

Kako je Vijestima rečeno budvanska policija imala je ciljane kontrole pripadnika organizovanih kriminalnih grupa i bezbjednosno interesantnih lica.

Kotoranin je navodno na sebi imao pancir, a kod njega je navodno pronađeno i deset grama kokaina.

On će danas uz krivičnu prijavu biti priveden u Više državno tužilaštvo.

Vaso Mršić je sin Nikole Mršića, navodnog člana škaljarskog klana iz Kotora, koji je optužen da je u septembru 2017. ubio nekadašnjeg golmana Bokelja Gorana Lenca (32), koji je navodno bio blizak kavačkom klanu.

Iz Uprave policije je zvanično saopšteno da su budvanski policajci juče u jednom ugostiteljskom objektu u Budvi kontrolisali V.M. (20) iz Kotora, koji je u trenutku kontrole na sebi imalo zaštitni prsluk – pancir.

"Tom prilikom policija je pronašla manje pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain", piše u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da se nadležni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici izjasnio da se u radnjama V.M. stiču elementi krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, te je V.M. uhapšen.

"On će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalje postupanje", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: