Bar: Osumnjičena da je ukrala novac od dnevnih pazara

Državljanka Srbije D.B. (41) sumnjiči se za zloupotrebu položaja u privrednom poslovanju

6059 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Luka Zeković
Ilustracija, Foto: Luka Zeković

Barska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv državljanke Srbije D.B. (41) osumnjičene da dnevne promete u iznosu od 11.689 eura, nije uplatila na račun firme, već da je novac protivpravno prisvojila.

"D.B. (41) iz Republike Srbije sa prebivalištem u Baru, se sumnjiči za navedeno krivično djelo, koje je izvršila kao zaposlena u jednom maloprodajnom objektu u Baru, na način što je, radeći na poslovima prodavca, zloupotrebom položaja i povjerenja u pogledu raspolaganja tuđom imovinom, prekoračila granice svojih ovlašćenja i nevršenjem svoje dužnosti pribavila sebi protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 11.689 eura. Policija je došla do sumnje da D.B. određene ostvarene dnevne promete u ovom kiosku, nije uplatila na račun te firme, već je novac protivpravno prisvojila", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je na taj način ona tom preduzeću pričnila štetu, što je i utvrđeno od strane popisne komisije privrednog društva, izvršenim popisom robe i uvidom u izdate fiskalne račune o ostvarenom prometu.

Bonus video: