Ulcinj: Uhapšen osumnjičeni za ugrožavanje sigurnosti i nedozovljeno nošenje oružja, pronađeni pištolj, puške i municija

"...pronašli pištolj marke 'Pietro Beretta' kalibra 6,35 mm, kao i određenu količinu municije za ovo oružje. Zatim, policija je pronašla i vazdušnu pušku, 207 komada municije različite vrste i kalibra i lovačku pušku"

5503 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ulcinjska policija uhapsila je S.M. osumnjičenog za ugrožavanje sigurnosti, kao i nedozovljeno držanje i nošenje oružja, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako se navodi u saopštenju, policiju je jedno lice obavijestilo da je nakon verbalnog sukoba koji je imao sa S.M., on iz džepa izvadilo pištolj koji je usmjerio prema licu koje je podnijelo prijavu prijeteći mu, nakon čega je vratio pištolj u džep i napustio lice mjesta.

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, preduzimajući aktivnosti u odnosu na pomenutu prijavu, a po naredbi Osnovnog suda Ulcinj, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.S. i pronašli pištolj marke 'Pietro Beretta' kalibra 6,35 mm, kao i određenu količinu municije za ovo oružje. Zatim, policija je pronašla i vazdušnu pušku, 207 komada municije različite vrste i kalibra i lovačku pušku", navodi se u saopštenju.

Bonus video: