MANS: Najnoviji podaci otkrivaju Arsićeve moguće motive za davanje vrijednog poklona kćerki Medenice

Prije dvije godine objavljeno da je tivatski biznismen 2018. kćerki bivše predsjednice Vrhovnog suda poklonio zemljište u Kolašinu vrijedno 21.000 eura

8387 pregleda 7 komentar(a)
Foto: MANS
Foto: MANS

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) kazala je da najnoviji podaci "otkrivaju moguće motive" tivatskog biznismena Rada Arsić koji je, kako je ta NVO objavila prije dvije godine, kćerki bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, Mariji, sredinom 2018. poklonio zemljište u Kolašinu vrijedno 21.000 eura.

MANS se osvrnuo na današnji tekst "Vijesti", u kojem se navodi da su Vesna Medenica i Milica Vlahović Milosavljević više puta komunicirale o sudskom predmetu protiv Arsića, kuma tadašnje predsjednice Vrhovnog suda, pokušavajući da nađu način kako da taj slučaj okrene u svoju korist.

MANS je 2022. ukazao da se na parceli koja je poklonjena kćerki Medenice danas nalazi velelepna vila, te da Arsić tvrdi da se radi o kumovskom, a ne poslovnom odnosu.

"MANS je još 2022. godine istraživao sumnjive poslove Arsića i porodice Vesne Medenice, a najnoviji podaci otkrivaju moguće motive za davanje vrijednog poklona", objavila je ta NVO na Fejsbuku.

Bonus video: