Krivična prijava protiv dvije osobe: Prijavljena saobraćajna nezgoda u Budvi, a nije je bilo?

"Budvanskoj policiji je prijavljeno od strane V.R. da je u Ulici Babilonija došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao kao vozač, a kojom je prilikom zadobio povrede N.R. (31) koji je bio suvozač u ovom vozilu, te da se lice koje je upravljalo drugim vozilom, udaljilo sa lica mjesta", piše u saopštenju Uprave policije

8478 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shuterstock
Ilustracija, Foto: Shuterstock

Budvanska policija je postupajućem tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv V.R. (61) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo lažno prijavljivanje u vezi sa krivičnim djelom navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja i protiv N.R. (31) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Budvanskoj policiji je prijavljeno od strane V.R. da je u Ulici Babilonija došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao kao vozač, a kojom je prilikom zadobio povrede N.R. (31) koji je bio suvozač u ovom vozilu, te da se lice koje je upravljalo drugim vozilom, udaljilo sa lica mjesta", piše u saopštenju.

Iz UP-a su naglasili da je po nalogu tužioca na licu mjesta je izvršen uviđaj, "te je izuzet video materijal sa nadzornih kamera u blizini, u cilju identifikacije drugog, tada nepoznatog učesnika saobraćajne nezgode."

"Uvidom u izuzeti video materijal policijski službenici utvrdili su da na ovom mjestu nije došlo do pomenute saobraćajne nezgode", navodi se.

Bonus video: