Knežević: Davali smo pare Đukanoviću, Stijepoviću i Brajoviću

"Tačno je da smo davali pare političarima, a to smo isključivo davali DPS-u, Milu Đukanoviću. Migu Stijepoviću, davali smo i gospodinu predsjedniku Skupštine Ivanu Brajoviću", rekao je Knežević za TV A1
30822 pregleda 62 komentar(a)
Knežević, Foto: Screenshot/A1
Knežević, Foto: Screenshot/A1

Biznismen sa potjernice i predsjednik Atlas grupe Duško Knežević kazao u izjavi za A1 televiziju je da od političara, pored Mila Đukanovića i Slavoljuba Stijepovića, davao novac i predsjedniku Skupštine Ivanu Brajoviću.

"Tačno je da smo davali pare političarima, a to smo isključivo davali DPS-u, Milu Đukanoviću. Migu Stijepoviću, davali smo i gospodinu predsjedniku Skupštine Ivanu Brajoviću", rekao je Knežević.

On je negirao postojanje notesa o kome su kako je kazao pisali mediji. "Ja nikakav notes nisam imao niti imam praksu da držim notes i u njemu da držim takve stvari".

Na osnovu priznanja Podgoričanina Vlatka Rašovića, bivšeg vozača i šefa kurirske službe Atlas grupe u SDT-u je, kako je ranije izvijestila TV Vijesti, istražitelji su došli do materijalnih dokaza, među kojima je i notes u kojem je Knežević navodno vodio evidenciju - kome je dao i kome namjerava dati novac.

"Ako postoji nečiji notes moj ne postoji, nikad nisam imao svoj notes u kom sam pisao takve stvari, a bilo bi dobro da Vlatko Rašović kaže šta je sve nosio Milu Đukanoviću i o o kojim isporukama se radi i u kojim tajnim operacijama je učestvovao sa Đukanovićevim tjelohraniteljima", rekao je za Knežević za A1.

Bonus video: