Marko Milačić pušten iz pritvora

Lider Prave Crne Gore uhapšen je ranije danas odmah pošto je avionom iz Beograda sletio na aerodrom u Podgorici, saopšteno je iz te partije
85730 pregleda 152 komentar(a)
Hapšenje Marka Milačića, Foto: Prava Crna Gora
Hapšenje Marka Milačića, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 31.01.2020. 18:15h

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić uhapšen je odmah pošto je avionom iz Beograda sletio na aerodrom u Podgorici, saopštila je danas ta partija.

"Njemu su službenici Uprave policije prišli, obavijestili ga da mu moraju uručiti poziv, ne pojašnjavajući o čemu se radi, nakon čega je policijskim vozilom sproveden u Centar bezbjednosti. On je uhapšen nakon višednevnog boravka u Beogradu, gdje je gostovao u emisijama srbijanskih medija i pričao o diktaturi vladajuće partije u Crnoj Gori i komunističkim načinima obračunavanja sa političkim protivnicima", navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

Milačić je u popodnevnim satima pušten iz pritvora.

Iz te partije su dodali da je Milačić takođe uhapšen nakon što se juče popodne u Beogradu sastao sa patrijarhm Srpske pravoslavne crkve (SPC), Irinejem.

"U Crnoj Gori na snazi je najstroža diktatura i progon političkih protivnika Demokratske partije socijalista (DPS)", kazali su iz Prave Crne Gore.

Milačić je 28. januara kazao da je dok se nalazio van Crne Gore, policija došla po njega kući.

Tada je tvrdio da mu je porodicu "posjetilo desetak policajaca, interventna jedinica i policajci u civilu".

Bonus video: