Nikšićanin vrijeđao i prijetio službenicama Komunalne policije

Slučaj je prijavljen policiji koja je brzo identifikovala i pronašla pomenutog Nikšićanina koji je nakon toga saslušan
9047 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Protiv Nikšićanina Ž.G. podnesena je prijava jer je službenice Komunalne plicija M.Đ. i D.P. vrijeđao, prijetio im i iz ruke jedne od njih oteo zapisnik.

Pomenute službenice su u Ulici „Gojka Garčevića“ zbog nepropisno parkiranog automobila, koji se nalazio na trotoaru, napisale prekršajnu prijavu. Vlasnik automobila, Ž.G. je burno reagovao i nije im dozvolio da fotografišu njegov automobil, nakon čega su se službenice udaljile i na drugog lokaciji nastavile da rade svoj posao.

Ž.G. ih je pronašao u Ulici „Narodnih heroja“ i uz vrijeđanje i prijetnje jednoj od njih oteo zapisnik iz ruke.

Slučaj je prijavljen policiji koja je brzo identifikovala i pronašla pomenutog Nikšićanina koji je nakon toga saslušan, dok je osnovni državni tužilacu Nikšiću, kako nezvanično saznajemo, njegov napad okarakterisao kao krivično djelo sprečavanje službenika u vršenju službene dužnosti.

Pomenuti incident nije prvi kada su u pitanju službenici Komunalne policije. Do sada su podnese tri prekršajne prijave zbog ometanja službenika u vršenju službene dužnosti i počinioci su novčano kažnjeni, a desio se i jedan napad na službenika Komunalne policije i sudski postupak je u toku.

Bonus video: