Odgođeno suđenje poslanicima DF-a: Nema ni Radulovića, ni njegovog branioca

Raduloviću, Marini Jočić, Milanu Kneževiću i Milutinu Đukanoviću sudi se zbog incidenta u holu Skupštine, nakon skidanja imuniteta Andriji Mandiću i Kneževiću
1516 pregleda 1 komentar(a)
Branko Radulović, Foto: Boris Pejović
Branko Radulović, Foto: Boris Pejović

Suđenje poslanicima Demokratskog fronta, optuženima za nasilničko ponašanje u Skupštini, odgođeno je za 7.jun, jer jedan od optuženih Branko Radulović nije uredno primio poziv za sud.

Radulović je ranije naveo da zbog zdrastvenih problema neće dolaziti na suđenje do davanja završnih riječi, te da se suđenje može održavati i u prisustvu njegovog branioca Dražena Medojevića.

Međutim, kako ni Medojević nije došao na suđenje, a njegov kolega Jugoslav Krpović sudu saopštio da je imao hitan pritvorski predmet, sutkinja Željka Jovović odgodila je suđenje.

Raduloviću, Marini Jočić, Milanu Kneževiću i Milutinu Đukanoviću sudi se zbog incidenta u holu Skupštine, nakon skidanja imuniteta Andriji Mandiću i Kneževiću. Prema optužnom predlogu oni su 15. februara 2017. godine vrijeđali i nasrtali na poslanike DPS-a Miodraga Vukovića, Aleksandru Vuković, Miodraga Boba Radunovića i Ljuiđa Škrelju.

Bonus video: