ODT u Beranama formiralo predmet povodom incidenta u zgradi suda

"U daljem toku tužilaštvo će preduzimati sve zakonom propisane mjere i radnje. Izviđaj je u toku", kazali su iz ODT u Beranama
3215 pregleda 1 komentar(a)
Osnovni sud Berane, Foto: Tufik Softić
Osnovni sud Berane, Foto: Tufik Softić

Osnovno državno tužilaštvo u Beranama formiralo je predmet povodom incidenta koji se danas dogodio u Osnovnom sudu u tom gradu.

Suđenje Berancu Muhamedu Ramusoviću koji je optužen da je sugrađanki Jeleni Krstić nanio teške tjelesne povrede, danas je prekinuto u Osnovnom sudu u Beranama jer je prije početka, kako tvrdi advokat oštećene Srđan Lješković, došlo do incidenta u kojem je ugrožena bezbjednost njegove klijentkinje. Lješković je, tražeći odlaganje suđenja, rekao da je Ramusoviću u hodniku dok je prolazio pored Krstićeve, pljunuo prema njoj i i nešto dobacio.

"Povodom incidenta koji se dogodio u zgradi Osnovnog suda u Beranama, kada je po navodima punomoćnika oštećene J.K. advokata S.LJ., okrviljeni M.R. ugrozio bezbjednost njegovog klijenta oštećene J.K. na način što je dok su stajali u hodniku pljunuo prema oštećenoj J.K. i izgovorio neke riječi u prisustvu dva pripadnika UIKS-a, zbog čega je traženo odlaganje glavnog pretresa, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama je formiran predmet", navodi se u saopštenju ODT u Beranama.

Iz ODT u Beranama su kazali da je s tim u vezi, odmah od Osnovnog suda u Beranama pribavljen zapisnik sa današnjeg glavnog pretresa.

"U daljem toku tužilaštvo će preduzimati sve zakonom propisane mjere i radnje. Izviđaj je u toku", kazali su iz ODT u Beranama.

Bonus video: