Oštećeni završio u zatvoru zbog droge

Dvojica optuženih policajaca ranije nijesu prihvatili pregovore sa tužiocem i njima se sudi za zlostavljanje mladića u centru Podgorice u februaru prošle godine
9520 pregleda 2 komentar(a)
Ostali policajci se nagodili: Sa snimka, Foto: Screenshot
Ostali policajci se nagodili: Sa snimka, Foto: Screenshot

Za novembar je odgođen početak suđenja policajcima Vukomanu Marašu i Milošu Bečanoviću, jer se ovog puta Bečanović, ali ni njegov branilac Dragoljub Đukanović, nijesu pojavili na ročištu.

Sudija Rade Ćetković konstatovao je da su opravdali izostanak i rekao da ni oštećeni nijesu došli na suđenje, a policija nije postupila po naredbi za njihovo prinudno dovođenje u sud. Nakon toga je tužilac Miroslav Turković rekao je da se, prema njegovim saznanjima, jedan od oštećenih nalazi u zatvoru u inostranstvu zbog prodaje droge. Dvojica optuženih policajaca ranije nijesu prihvatili pregovore sa tužiocem i njima se sudi za zlostavljanje mladića u centru Podgorice u februaru prošle godine.

Ostali policajci Mladen Vujović, Slavko Furtula i Marko Stojanović su se u februaru nagodili da robijaju po dva i po mjeseca zbog zlostavljanja trojice mladića. Za to krivično djelo predviđena je kazna zatvora od tri mjeseca do tri godine.

Bonus video: