Podgorica: Uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije suprugu

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je H.G, 6. januara, u porodičnoj kući u Podgorici fizički nasrnuo na svoju suprugu i zatim joj nožem zadao jedan ubod u predjelu grudnog koša i nakon toga se dao u bjekstvo
16460 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgoričanin H.G. (42) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju suprugu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je H.G, 6. januara, u porodičnoj kući u Podgorici fizički nasrnuo na svoju suprugu i zatim joj nožem zadao jedan ubod u predjelu grudnog koša i nakon toga se dao u bjekstvo.

“Povrijeđenoj supruzi je pružena ljekarska pomoć. Povreda koju je zadobila, prema informacijama kojima raspolažemo, nije opasna po život”, saopošteno je iz Uprave policije.

H.G. je uhapšen osmog januara, a tužiocu u VDT će biti priveden zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

“Službenici CB Podgorica su pronašli i izuzeli nož koji je H.G. sakrio na jednoj lokaciji u drugom dijelu grada a koji je, sumnja se, korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela. Nož će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja”, saopšteno je iz policije.

Bonus video: