Policija traga za napadačima: Prebijen mladić kod Delte - Vijesti.me
JOŠ UVIJEK SE NE ZNAJU DETALJI

Policija traga za napadačima: Prebijen mladić kod Delte

Na snimku dostavljenom "Vijestima" vidi se kako više muškaraca trči za njim bulevarom - jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama

Tuča Delta
Tuča Delta (Foto: Printscreen)

Više za sada nepoznatih muškaraca napalo je dvadesetogodišnjaka u naselju City kvart, saopšteno je Vijestima iz Uprave policije.

"Oštećenog smo zatekli na mjestu gdje je bio incident, i trenutno se radi na slučaju", rečeno je iz UP.

Na snimku dostavljenom "Vijestima" vidi se kako više muškaraca trči za njim bulevarom - jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama.

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da je dvadesetogodišnjak lakše povrijeđen, ali nijesu saopštili njegov identitet niti kako je došlo do incidenta.

Policija je istovremeno na drugoj lokaciji - u Donjoj Gorici spriječila pokušaj kamenovanja navijača vaterpolo reprezentacije, koji su se vraćali na Cetinje i u Centar bezbjednosti zbog toga privela jednog mlađeg muškarca.

Prema nezvaničnim informacijama do incidenta je došlo i na Zabjelu, gdje je više lica pokušalo da kamenuje kolonu vozila, u čemu je spriječeno efikasnom reakcijom policije. Dio lica se udaljio sa lica mjesta, dok je pet osoba dovedeno na informativne razgovore u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica. 


Vidi sve komentare