Savović uhapšen zbog prijetnji na društvenim mrežama - Vijesti.me
UGROZIO SIGURNOST IGORA TOMKIĆA

Savović uhapšen zbog prijetnji na društvenim mrežama

"Svima ćemo da vratimo, ne znaju šta ih čeka, čeka ih krvna osveta, nijesu ni svjesni, osveta će biti strašna", kazao je Savović na snimku objavljenom da društvenoj mreži Instagram

Savović
Savović (Foto: Privatna arhiva)

Beranac Aleksandar Savović uhapšen je sbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Savović je, kako je saopšteno iz Uprave polciije, komentarima na društvenim mrežama ugrozio sigurnost Igora Tomkića.

"Osumnjičeni A.S. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", saopšteno je iz Uprave policije.

"Svima ćemo da vratimo, ne znaju šta ih čeka, čeka ih krvna osveta, nijesu ni svjesni, osveta će biti strašna", kazao je Savović na snimku objavljenom da društvenoj mreži Instagram.

Savović je početkom juna osuđen prvostepeno u Osnovnom sudu u Beranama na godinu i dva mjeseca zatvora, zbog toga što je krajem marta u naselju Dolac zapalio kiosk Igora Tomkića, odnosno njegove supruge Ivane.

Nakon toga mu je isti sud ukinuo je pritvor iz do pravosnažnosti presude.

Sud ga je prvostepenom presudom obavezao i da Igorovoj supruzi Ivani u čijem je vlasništvu bila radnja plati šest hiljada eura.

Tužilac i portparol Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama, Marko Bojović potvrdio je da je ODT dalo nalog beranskoj policiji da se A.S. uhapsi zbog snimka emitovanog na Instagramu.

"Službenicima Uprave policije je takođe naloženo da se A.S. uz krivičnu prijavu dovede nadležnom državnom tužiocu", saopšteno je iz beranskog ODT.


Vidi sve komentare