VIDEO Policija: Maloljetnik pucao iz vozila tokom proslave praznika u Beranama - Vijesti.me
PREKRŠAJNA PRIJAVA

VIDEO Policija: Maloljetnik pucao iz vozila tokom proslave praznika u Beranama

Snimak sa proslave Dana nezavisnosti je do policije došao preko društvenih mreža

Beranska policija je podnijela zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv maloljetnog A.T. (17) nakon što je danas, kako je saopšteno, tokom proslave Dana nezavisnosti u tom gradu ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.

"Službenici Centra bezbjednosti Berane su protiv A.T. (17) podnijeli zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 13. Zakona o javnom redu i miru, kao i zbog prekršaja iz člana 10. Zakona o oružju. A.T. je danas iz vozila marke VW Passat koje se kretalo u koloni vozila povodom proslave Dana nezavisnosti Crne Gore ispalio više hitaca iz vatrenog oružja. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji se izjasnio da u radnjama prijavljenog nema elemenata krivičnog djela", saopšteno je iz Uprave policije.

"Vijesti" su ranije objavile da je policija identifikovala i privela osobu koja je danas, iz kolone automobila koji su proslavljali Dan nezavisnosti, u centru grada ispalila nekoliko hitaca, te da se navodno radilo o gasnom pištolju.

Snimak je do policije došao preko društvenih mreža, a građanin koji ga je napravio i postavio na fejsbuk, zamoljen je od policije da ga ustupi.

Nakon toga je obaviješten da je identifikovano lice koje je pucalo, i da je navodno riječ o maloljetniku.

U koloni automobila koji su kružili kroz Berane, osim registarskih oznaka Berana, bilo je i automobila sa oznakama Andrijevice, Gusinja, Plava, Petnjice i Rožaja.

U koloni su primijećeni i neki lokalni funkcioneri DPS iz Andrijevice sa službenim automobilima.


Vidi sve komentare