Šta Podgoričane očekuje u najluđoj noći: Birajte od trga pa do "Hiltona"

Novogodi šnji paketi u “Hiltonu” za dvoje uz jedno, dva ili tri noćenja zainteresovane će koštati od 200 do 450 eura
539 pregleda 15 komentar(a)
Marija Šerifović, Knez, Foto: Savo Prelević, Filip Roganović
Marija Šerifović, Knez, Foto: Savo Prelević, Filip Roganović
Ažurirano: 21.12.2016. 20:45h

Osim što će Podgoričani i ove godine Novu moći da dočekaju besplatno na Trgu nezavisnosti uz Nenada Kneževića Kneza i Zorana Kalezića, kao i prvi dan 2017. godine uz bend „Miligram“ i Stevana Fadija, veliki je broj hotela i kafića koji će organizovati proslavu.

Novi podgorički hoteli za goste su priredili bogat repertoar, te će tako posjetioce „Hiltona“ u Novu godinu uvesti Lepa Lukić, a već naredne nastupiće „Mogul bend“ i Bane Nedović sa bendom. Novogodišnji paketi za dvije osobe uz jedno, dva ili tri noćenja u ovom hotelu zainteresovane će koštati od 200 do 450 eura.

U hotelu „Verde“ u Donjoj Gorici gostovaće 31. decembra Marija Šerifović i Danijel Alibabić, dok će prvog dana Nove pjevati Željko Joksimović. Cijena ulaznice je 10 eura po osobi, dok se cijene rezeracije stolova kreću od 20 do 80 eura.

U baru „The Living Room“ u hotelu „CentreVille“ organzovaće se 31. decembra „Palace Party“. Gosti će uživati u muzici DJ Jeffa uz „kraljevski paket“ od 50 eura, koji uključuje neograničeno služenje kanapea i raznih vrsta pića.

Ovogodišnji dobitnik nagrade TO Podogrica, za najbolji kafe bar u Podgorici, „Culture club Štrudla“, sa slavljem će početi nekoliko sati uoči Nove godine.

„Za doček, kao i prvog dana Nove godine nastupiće „Tata mata“ bend, uz rezidentne DJ-eve koji će puštati fank, soul i haus muziku, dok će drugog i četvrtog gostovati bend „Crveno i crno““, kazao je Sava Rakočević iz „Štrudle“.

I podgorički noćni klubovi pripremili su novogodišnji repertoar i u cijenu uključili konzumacije pića. Gosti kluba „Mr Stefan Braun“, najluđu noć će dočekati uz muziku koju će birati DJ Prera, po cijeni od 40 eura za muškarce i 25 eura za dame.

U novootvorenom klubu „Beagle“, goste će, po cijeni od 50 do 30 eura, zabavljati „Akapulko bend“, dok će prvog dana januara gostovati „Ministarke“.

U „Buda baru“ 31. decembra će pjevati Marko Popović, a cijena ulaza kretaće se od 40 do 30 eura.

Svečani doček Nove organizovće se i u „Salašu 23“, gdje će 31. decembara nastupiti Suzana Tot i Zvonko Rajković, a zainteresovani se mogu provesti po cijeni od 60 eura za muškarce i 50 za žene.

Oni sa skromnijim budžetom, kojima se dopada izvođenje Zlatka Vujića, Novu godinu mogu dočekati i u „PG Clubu“ po cijeni od 10 eura.

Bonus video: