U "Vijestima" čitajte: Zločinac u Crnoj Gori živi još od 1995. godine

Uz današnje izdanja i dodatak "O zdravlju"
68 pregleda 2 komentar(a)
Naslovna
Naslovna
Ažurirano: 01.12.2016. 06:09h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Zločinac u Crnoj Gori živi još od 1995. godine

Duže od 20 godina u Crnoj Gori živi Miroslav Jović (47) koji je prije dvije noći uhapšen na tivatskom aerodromu zbog ratnih zločina počinjenih u Hrvatskoj.

  • Uz cigarete i oružje slali teroristima

Firma koja je švercovala egipatske cigarete “kleopatra” iz Duvanskog kombinata Podgorica, navodno je krijumčarila i oružje islamističkim teroristima. U sklopu nelegalnih poslova neimenovane, misteriozne kompanije radi i brod “Genc 3” koji je u martu 2015. prevozio švercovane duvanske proizvode iz DKP-a.

  • S Albancima pričali, ali ih nisu ništa nagovarali

Predstavnici Ambasade SAD i Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori potvrdili su da su imali razgovore sa funkcionerima koalicije “Albanci odlučno”. Međutim, iz Delegacije EU poručuju da nisu uticali na njihovu odluku da sa DPS-om potpišu sporazum o ulasku u vladu.

  • Prijeti smjenama da smiri kolege

Iako je koalicionim partnerima dao više resora nego njegov prethodnik, premijer Duško Marković bi u radu Vlade mogao imati veći problem sa kolegama iz Demokratske partije socijalista (DPS).

  • Loš učinak, otkazi za 11 radnika

U Novom duvanskom kombinatu stale su mašine, nema proizvodnje cigareta, a menadžment kompanije, kojom gazduje BMJ Industries iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), spremio je otkaze za 11 radnika za čiji radnim angažmanom ne postoji više potreba.

Uz današnje izdanja i dodatak "O zdravlju".

Bonus video: