Tivatski jedriličari najuspjepšniji na regati organizovanoj povodom praznika grada

U konkurenciji do 12 godina jedriličari “Delfina” su zauzeli prva tri mjesta, i to prvo Nikola Golubović, drugo Pavle Musić i Luka Roćen treće
1 komentar(a)
regata Tivat, Foto: JK Delfin
regata Tivat, Foto: JK Delfin
Ažurirano: 28.11.2016. 12:41h

Jedrličari domaćeg JK “Delfin” iz Tivta imali su najviše uspjeha na tradicionalnoj dvodnevnoj regati “dan Tivta” koja je minulog vikenda vožena u akvatorijumu Tivatskog zaliva, a priređena je u sklopu proslave Dana Opštine Tivat 21.novembra.

Pored jedriličara “Delfina” na regati su nastupili i njihove kolege iz JK “Lahor” Kotor i JK “Jugole Grakalić” iz Herceg Novog.

U klasi Optimist u generalnom plasmanu pobjednik je bio aktuelni državni prvak Nikola Golubović, JK “Delfin”. Stefan Anđelić je drugi, a treća Josipa Čelanović takođe iz “Delfina”. Josipa je bila prva u konkureciji djevojčica, drugo mjesto osvojila je Tatjana Kusovac iz JK “Delfin”, a treća je bila Romina Racković, JK “Lahor”.

U konkurenciji do 12 godina jedriličari “Delfina” su zauzeli prva tri mjesta, i to prvo Nikola Golubović, drugo Pavle Musić i Luka Roćen treće.

U klasi Laser Radial prvi je Balša Dojkić iz JK “Delfin”, drugi je Goran Burić iz JK “Lahor” i treća “Delfinova” jedriličarka Irina Kusovac. Ilija Marković, JK “Delfin” je prvi u klasi Laser 4.7, drugi je Igor Nikolić takođe iz “Delfina”, dok je trećeplasirani bio Matija Rašović iz JK “Jugole Grakalić”.

Bonus video: