Čestitka Đukanovića povodom Dana Opštine Bar

Đukanović je rekao da je posvećen rad na ostvarenju najvažnijih vanjskopolitičkih prioriteta u protekloj deceniji rezultirao i liderskom pozicijom Crne Gore u procesu evropskih integracija
91 pregleda 3 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović
Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 23.11.2016. 17:55h

Premijer Milo Đukanović čestitao je građanima i rukovodstvu Bara 24. novembar – Dan Opštine, i poručio je da će Vlada nastaviti da radi na povećanju zaposlenosti i kvaliteta života građana u Crnoj Gori.

Đukanović je u čestitki naveo da je Crna Gora, deceniju od obnove nezavisnosti, na pragu još jednog istorijskog datuma kada će država postati punopravna članica Sjevernoatlantskog saveza.

Đukanović je rekao da je posvećen rad na ostvarenju najvažnijih vanjskopolitičkih prioriteta u protekloj deceniji rezultirao i liderskom pozicijom Crne Gore u procesu evropskih integracija.

Kako je kazao, njihove napore da život u Crnoj Gori bude po mjeri evropskog čovjeka pratile su i investicije u kapitalne razvojne projekte, poput Porto Montenegra, Porto Novog, Luštica Beja /Bay/, podmorskog kabla i autoputa.

“Nesmanjenim intenzitetom, nastavljamo da i u narednom periodu, u partnerskom odnosu sa lokalnim samoupravama, kontinuirano doprinosimo unapređenju biznis ambijenta, u cilju povećanja zaposlenosti i kvaliteta života naših građana“, kaže se u čestitki Đukanovića, koja je upućena predsjednicima Opštine i Skupštine Opštine, Zoranu Srzentiću i Radomiru Novakoviću.

Bonus video: