Bečić: Kotor da se ne prepoznaje po mafijaškim obračunima

"Kotoranke i Kotorani, prije nešto više od mjesec dana pokazali ste da želite bolje i odgovornije upravljanje vašom opštinom, a sada je na nama da vašu volju što prije ispoštujemo i dokažemo da smo bili dostojni vašeg povjerenja i značajne podrške"
76 pregleda 9 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 21.11.2016. 12:38h

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić građanima Kotora čestitao je 21. novembar, Dan opštine.

"Sa željom da jedan od najljepših gradova, sa bogatom istorijom i kulturom, više ne bude prepoznat po mafijaškim obračunima, a uz nadu da ću već za godinu dana biti u prilici da pohvalim rezultate nove vlasti koji će unaprijediti standard života i sigurnost u gradu pod zaštitom UNESKO-a. Kotoranke i Kotorani, prije nešto više od mjesec dana pokazali ste da želite bolje i odgovornije upravljanje vašom opštinom, a sada je na nama da vašu volju što prije ispoštujemo i dokažemo da smo bili dostojni vašeg povjerenja i značajne podrške. Demokrate to povjerenje sigurno neće iznevjeriti", navodi se u čestitki Bečića.

Čestitajući Dan Opštine Tivat predsjednik Demokrata je naveo da će "uskoro doći vrijeme kad se njihovim životima neće u ovolikoj mjeri, kao što je to danas, upravljati iz "centrale", i to jedne partije, već kad će lijep život osjetiti svi njegovi stanovnici, a ne samo privilegovani".

"Tivat je primjer kako se veliki resursi i turistički potencijali kojima raspolaže mala, ali lijepa primorska opština mogu pogrešno staviti u funkciju, tako da benefite mora, sunčanih dana i geografskog položaja uberu stranci i par domaćih tajkuna, a da samo na par stotina metara od centra grada mnoga domaćinstva nemaju osnovne uslove za život – vodu, asfaltiran put, uličnu rasvjetu i redovan odvoz smeća. Za mene lično i za Demokratsku Crnu Goru takvo raslojavanje je neprihvatljivo i učinićemo sve da se u skorije vrijeme promijeni", naveoje Bečić.

Bonus video: