Đukanović čestitao Dan opštine Pljevlja

"Predan i posvećen rad na stvaranju preduslova za rješavanje jednog od najvećih problema grada, ulazi u završnu fazu i uvjeren sam da će izgradnja, a kasnije i rad II bloka, generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti unapređenju kvaliteta života u gradu pod Ljubišnjom"
55 pregleda 9 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Gov.me
Milo Đukanović, Foto: Gov.me
Ažurirano: 19.11.2016. 20:39h

Predsjednik Vlade Milo Đukanović čestitao je građanima Pljevalja, odbornicima u Skupštini opštine i lokalnom rukovodstvu 20. novembar – Dan opštine Pljevlja.

"Godina u kojoj obilježavamo deceniju obnove nezavisnosti Crne Gore je i godina u kojoj stvaramo uslove za buduće velike projekte poput izgradnje II bloka Termoelektrane Pljevlja. Predan i posvećen rad na stvaranju preduslova za rješavanje jednog od najvećih problema grada, ulazi u završnu fazu i uvjeren sam da će izgradnja, a kasnije i rad II bloka, generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti unapređenju kvaliteta života u gradu pod Ljubišnjom. Na takvim temeljima, stvoriće se uslovi za punu valorizaciju resursa pljevaljskog kraja, prvenstveno u oblastima energetike i proizvodnje hrane. Takva Pljevlja i takva Crna Gora, u bliskoj budućnosti, postaće pouzdan partner i punopravni član evroatlantske i evropske porodice naroda", navodi se u čestitki Đukanovića upućenoj predsjedniku opštine Pljevlja Mirku Đačiću i predsjedniku Skupštine opštine Pljevlja Tariku Gadžoviću.

Bonus video: