Međunarodna izložba pasa: Prvo mjesto za rotvajlera

Prema riječima sekretara Kinološkog saveza Crne Gore Miodraga Vreteničića na izložbi na gradskom stadionu predstavljena su 302 rasna psa iz zemlje i petnaest evropskih zemalja kao i jedan iz Meksika
97 pregleda 1 komentar(a)
Izložba pasa Bijelo Polje, Foto: Jadranka Ćetković
Izložba pasa Bijelo Polje, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 19.11.2016. 16:29h

Bijelo Polje Na Međunarodnoj izložbi pasa (CACIB) , koja je, u organizaciji Kinološkog saveza Crne Gore, održana juče u Bijelom Polju prvo mjesto osvojio je rotvajler vlasnika Zoran Radisavljević iz Srbije.

Drugo mjesto osvojila je poljski španijel vlasništvo Eva Ostapuk iz Poljske, dok je treće mjesto osvojila minijaturna crna pudla vlasnice Mišo Ćetković.

Prema riječima sekretara Kinološkog saveza Crne Gore Miodraga Vreteničića na izložbi na gradskom stadionu predstavljena su 302 rasna psa iz zemlje i petnaest evropskih zemalja kao i jedan iz Meksika.

„Izložba je protekla u odličnoj atmosferi i veliki broj posjetilaca mogao je da uživa u defileu 110 različitih rasa. Po broju pasa i rasa izložba je bila takvog renomea koje nemaju ni gradovi sa mnogo većom kinološkom tradicijom“, kazao je Vreteničić.

Bonus video: