Herceg Novi: Nastavljeni radovi na izgradnji kolektorske mreže

Radnici beogradske kompanije Millenium team koji su podizvođači, na području Zelenike počeli su zemljane radove i polaganju oko 80 metara cijevi
0 komentar(a)
kolektor Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
kolektor Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 15.11.2016. 15:00h

Nakon prošle sedmice, potpisanog četvrtog aneksa ugovora sa turskom kompanijom Ćeltikćoglu nastavljeni su radovi na izgradnji kolektorske mreže u hercegnovskoj opštini koji su prekinuti na početku turističke sezone. Opština je kao investitor uplatila 1.466.000 eura, čime je omogućen nastavak radova u završnici projekta izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže na području hercegnovske Opštine.

Radnici beogradske kompanije Millenium team koji su podizvođači, na području Zelenike počeli su zemljane radove i polaganju oko 80 metara cijevi.

Očekuju da bi grubi građevinski radovi trebalo da budu završeni do kraja ove, a testiranja i puštanje u rad do februara naredne godine.

Projekat vrijedan 18,5 miliona eura, počeo prije četiri godina, i da njegov završetak kasni tri godine, ali da do sada nije utvrđeno ko je kriv zbog skoro trogodišnjeg kašnjenja najvećeg infrastrukturnog projekta u Crnoj Gori: Ćeltikćoglu, nadzor Dahlem, Vodacom-zadužen za implementaciju projekta ili predstavnici lokalne uprave koji su koordinirali projektom.

Bonus video: