U "Vijestima" čitajte: Visoki funkcioneri uzeli mito u poslu sa elektranama?

U današnjim "Vijestima" pročitajte i kolumnu Brana Mandića "Cvijeće za Koena"
60 pregleda 2 komentar(a)
Naslovna
Naslovna
Ažurirano: 13.11.2016. 07:09h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Ne gradi se mir ako se NVO i intelektualci proglašavaju izdajnicima

Potpredsjednik Vlade Milorad Mišo Vujović poručio je da “Crnoj Gori treba mir i stabilnost, koji se ne grade tako što se stalno dijeli, što se od sopstvenih građana, NVO organizacija i istaknutih intelektualaca prave izdajnici”.

  • Visoki funkcioneri uzeli mito u poslu sa elektranama?

Pojedini visoki crnogorski zvaničnici navodno su uzeli mito u poslu gradnje vjetroelektrana na brdu Možura između Bara i Ulcinja. Na sumnju u visoku korupciju navode podaci dostupni Delegaciji EU, a u koje je Centar za istraživačko novinarstvo (CIN-CG) imao uvid.

  • Surlaš tamani palme, opštine nemone

Radnici Komunalnog preduzeća u Tivtu u prosjeku svakog drugog dana posjeku po jednu uništenu palmu. To je možda i najbolja ilustracija katastrofalne situacije koju je među velikim feniks palmama (kanarska datula) na primorju, napravio crveni palmin surlaš.

  • Dok stvaram svoju muziku, zamišljam svakog slušaoca

Nakon što je dvije decenije provela kao pjevačica grupe “Madredeus”, najpoznatije portugalske grupe u svijetu, Teresa Salguero se otisnula u solo vode 2006, a nedavno je objavila svoj šesti album od kad je napustila popularni bend, pod nazivom “O Horizonte”.

U današnjim "Vijestima" pročitajte i kolumnu Brana Mandića "Cvijeće za Koena"

Bonus video: