Humana akcija Žabljačana: Kupe novac za Dajanu i Milicu

“Inicijativu je dao đački parlament škole, maturanti su volonteri, uključili su se i profesori i Nastavničko vijeće, a onda spontano i cijeli Žabljak. Cilj je da prikupimo što više novca za njihovo liječenje i oporavak”, kaže razredna
103 pregleda 2 komentar(a)
Dajana Raonić, Milica Raonić, Foto: Privatna arhiva
Dajana Raonić, Milica Raonić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 10.11.2016. 09:02h

Žabljačani prikupljaju novac za oporavak sestara Dajane i Milice Raonić, koje su teško povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u Podgorici.

Akciju prikupljana novca vode volonteri - Miličini drugari iz četvrtog razreda Gimnazije “17. septembar”.

“Inicijativu je dao đački parlament škole, maturanti su volonteri, uključili su se i profesori i Nastavničko vijeće, a onda spontano i cijeli Žabljak. Cilj je da prikupimo što više novca za njihovo liječenje i oporavak”, kaže razredna u jedinom odjeljenju maturanata u žabljačkoj Gimnaziji Milojka Stijepović i ističe da su se akciji odazvali i kolektivi.

Sestre Raonić teško su povrijeđene početkom oktobra u Podgorici, kada ih je, dok su prelazile ulicu na pješačkom prelazu, udario automobil. Ljekari u Kliničkom centru danima su se borili za njihove živote, a zdravstveno stanje sestara sve je bolje. U cilju prikupljanja pomoći maturantkinji Milici i prošlogodišnjem lučonoši i đaku generacije Dajani - od ove godine studentkinji, otvoren je i žiro-račun kod CKB broj 510-0000001144883-64.

Bonus video: