Joksimović, Sergej, Dragana Mirković, Parni valjak ispred Staroga grada i u hotelima

Na budvanskom trgu, na dočeku nove 2017., koji ispred bedema Staroga grada tradicionalno već 18 godina unazad organizuje Turistička organizacije Budve i Opština, prema riječima menadžerke za saradnju sa turističkom privredom u TO budva Tijane Kotarac zvijezda večeri biće legendarni Željko Joksimović
111 pregleda 0 komentar(a)
Objavljen program Nove godine u Budvi, Foto: Vuk Lajović
Objavljen program Nove godine u Budvi, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 01.11.2016. 14:05h

Budva će i ove godine tokom novogodišnjih praznika, sudeći po programu javnog dočeka Nove godine na starogradskom trgu, kao i muzičkih programa u elitnim hotelima duž rivijere, biti epicentar zabave na Jadranu.

Gotovo najzvučnija imena domaće i ex jugoslovenske muzičke scene, zabavljaće one koji se budu odlučili da najluđu noć provedu u metropoli turizma.

Željko Joksimović, Parni Valjak, Sergej Ćetković, Dragana Mirković, Frajle, Perper, Petar Grašo, Hai Mata Hari, Haris Džinović, Frajle, Neno Belan , Jelena Tomašević, Danijela Martinović, samo su neka od imena koji će tokom novogodišnjih praznika zabavaljati goste isped Starogra grada, te elitnim hotelima Splendid i petrovačkom Palasu.

Na budvanskom trgu, na dočeku nove 2017., koji ispred bedema Staroga grada tradicionalno već 18 godina unazad organizuje Turistička organizacije Budve i Opština, prema riječima menadžerke za saradnju sa turističkom privredom u TO budva Tijane Kotarac zvijezda večeri biće legendarni Željko Joksimović.

Ističući da Turistička organizacija ove godine sama finansira kompletan novogodišnji program, za šta je izdvojeno 151.500 eura, ted a imaju još 70 hiljada eura koje mogu potrošiti na propagandnu kampanju, Kotarac je kazal da ć u najlužoj noći na centralnoj bini prvo nastupiti crnogorska grupa Perper, a nakon njih Željko Joksimović.

”Prvog januara u popodnevnim časovima, tradicionalno biće održan veliki svečani koncert klasične muzike “Mediteranskog revijskog orchestra”, kojim će dirigovati Radovn Papović. Nastupiće baritone Oliver Njego, mezzo sporran Jadranka Jovanović, kao i sopran Lana Asja dabović. Uveče će na svečanoj bini u muzičkom program nastupiti gupa ”Highway Trio”, potom popularni crnogorski pop pjevač Srgej Ćetković, a nakon njega i kultna hrvatska grupa ” Parni valjak”, Drugoga dna nove godine mladi crnogorski umjetnik Vanja Radovanović, potom novosadski ženski bend ”Frajle”, dok na kraju večeri prvi put u na budvanskom trgu nastupa Neno Belan.. Nismo zaboravili I najmlađe, tako da će u saradnji sa brojnim institcijama iz opštine kao bioskopom, za najmlađe biti pripremljen odličan program”, najavila je Kotarac na konferenciji za novinare.

Hotelska grupa Budvanska rivijera, prema riječima direktorke marketinga Sanele Kahrović, tradicionalno, već 11 gdinu za redom u svome petrovačkom hotelu” Palas” pripremila je provod.

”Svojom ponudom , hotelskim sadržajima , ali I omiljenim zbavnim progrmom, ”palas” se pozicionirao kao mjesto gdje se očekuje kvalitetan muzičko zabavni program, ali I zagarantovano najbolji provod. To je bio izazov da I ove gdine opravdamo očekivanja u čemu smo vjerujemo uspjeli. Tako će posljednjeg dana 2016, u najluđoj noi goste zabaljati folk zvijezda Dragana Mirković, pop pjevač Sergej Ćetković, dok je tu i orkestar Ace Sofronijevića zadužen kao muzička pratnja. . Prvog januara, pored Dragane Mirković, nastupiće I Petar Grašo, dok 2. januara za Paštrovsko veče, Petar Grašo I Danijela Martinović. Voditelj programa sve tri večeri je Nina LečićZa najmlađe tu je cjelodnevna animacija”, kazala je Kahrović navodeći da je cijena trodnevnog aranžmana po osobi 390 eura, dok za stalne goste obezbijeđen je popust do 15 odsto, a za one koji uplate ranije dobiće dan gratis u hotelu.

U Spendidu Hari, Jelena Tomašević i Džinović

Novogodišnji programa tradicionalno, od kada je otvoren pripremio je I najluksuzniji crnogorski hotel ”Splendid”, a prema riječima PR kompanije ”Montenegro stars hotels group” Maje Vukićević ni ovoga puta neće izostati nezavboravan provod uz odličan programa.

”U Najlužoj noći I 1. Jnuara u hotelu će goste zabavljati Harim Mata Hari I jelena Tomašević, a već tradicionalno za dobar štimung je zadužen I orkestar Žutog Serhatlića. Na zahtjev naših gostiju, koji iz godinu u gdinu dolaze , mogu slobodno reći tradicionalno, 2. Januara concert u velikoj Sali našeg hotela imaće legenda narodne muzike Haris Džinović. Tu se naš pograma ne završava, već 3. Januara za sve turističke poslneike I one koji su naši dragi partneri organizuje se Turistička Nova godina, kada ćemo u slavlju ispratiti ovu i dočekati novu turističku godinu”, kazala je Vukićević.

Cijene su kako je kazala povoljne, pa tako, ko se odluči da uplati trodnevni aranžman noćenjepo osobi će koštati 80 eura, dok će svečana večera 31 eura koštati takođe 80 eura. Ukoliko odluče da provedu šest dana, cijena je još povoljjnija, pa će kako je kazala Vukićević, noćenje koštati 70 eura , dok cijena svečanog dočeka ostaje ista- 80 eura.

Bonus video: