Brutalno iživljavanje nad životinjom: Dozivao mačku pa je šutnuo

Nakon što mačka priđe, mladić je svom snagom udara nogom
373 pregleda 56 komentar(a)
Zlostavljanje mačke, Foto: Screenshot (YouTube)
Zlostavljanje mačke, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 30.10.2016. 13:26h

Brutalan video-klip iživljavanja nad životinjom širi se društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako mladić doziva mačku koja mu prilazi dok drugi mladić snima.

Nakon što mačka priđe, mladić je svom snagom udara nogom.

Vlahović: Osoba koja je uradila ovaj zločin, spremna je da isto to uradi čovjeku

Dragoje Vlahović iz udruženja "Prijatelji životinja Podgorica" kazao je da je išao u policiju da podnese prijavu protiv osobe koja na snimku udara mačku. Policija prema njegoim riječima nije pokazala neku veliku zainteresovanost prema ovom slučaju.

"Danas oko 12:30 časova sam pošao u CB Podgorica, kako bih, ispred udruženja podnio prijavu protiv ovoga lica, čije ime nisam uspio da saznam. Policijski inspektori su me ljubazno dočekali, ali nisu pokazali neku veliku zainteresovanost prema ovom slučaju. Rekli su mi da ne mogu da sačine prijavu, jer ne znaju o kom licu se radi, niti u kom gradu je nastao snimak. Iako se na snimku veoma jasno vidi lice koje je počinilo ovo djelo, nisu se zainteresovali čak ni da ga pogledaju. Na kraju ispada da ja treba da radim njihov posao, da istražim o kom se licu radi, pa da njima donesem gotov slučaj na sto", rekao je Vlahović.

Vlahović moli sve koji prepoznaju osobu sa snimka, da to odmah jave udruženju "Prijatelji životinja Podgorica" na broj 068 182 482, "kako bismo mogli da podnesemo prijavu protiv umno oboljele i u razvoju zaostale osobe."

"Uvaženi građani, lice koje je uradilo ovaj zločin, spremno je da isto to, a vjerovatno i mnogo gore uradi i djetetu ili odrasloj osobi. Zbog toga moramo preduzeti sve mjere, kako bi to lice bilo drastično kažnjeno i kako bi ta kazna bila pokazatelj ostalim, njemu sličnim nasilnicima, da to nikako ne smiju da rade", rekao je Vlahović.

Bonus video: