”Lopte za buduće asove” u Herceg Novom

Najbolje rezultate dana su ostvarili ŽKK Primorje, Castel Nuovo i KK Galeb, koji su kao nagrade dobili nove košarkaške lopte, poklon vaučere i pakete K plus proizvoda, koje su obezbjedili organizatori
52 pregleda 0 komentar(a)
lopta za buduče asove, Foto: Slavica Kosić
lopta za buduče asove, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 21.10.2016. 13:34h

Košarkaški karavan „Lopte za buduće asove“danas je u sportskoj dvorani „Igalo“ okupio se preko 220 djece iz 8 lokalnih klubova Lige mladih, koji su se takmičili u mini štafeti, slobodnom bacanju i pucanju trojki.

Karavan „Lopte za buduće asove“ početkom oktobra pokrenuli su Košarkaški savez Crne Gore (KSCG) i lanac prodavnica IDEA, koji je ponosni sponzor KSCG.

Najbolje rezultate dana su ostvarili ŽKK Primorje, Castel Nuovo i KK Galeb, koji su kao nagrade dobili nove košarkaške lopte, poklon vaučere i pakete K plus proizvoda, koje su obezbjedili organizatori.

„Sa KSCG smo potpisali trogodišnji ugovor o sponzorstvu. Naše partnerstvo se već pokazalo kao sjajna ideja, jer zajedno uspješno promovišemo zdrave stilove života i pružamo podršku mladim sportskim talentima,“ naveli su iz IDEE.

Karavan „Lopte za buduće asove“, koji traje do 11 novembra, do sada je posjetio Pljevlja, Budvu i Bijelo Polje, a slijede Podgorica, Nikšić i Bar.

Bonus video: