U "Vijestima" čitajte: Na državu udarili krojač, ribar, bravar...

U današnjim "Vijestima" pročitajte kolumnu Željka Ivanovića "Veliki poraz"
68 pregleda 5 komentar(a)
Naslovna
Naslovna
Ažurirano: 20.10.2016. 05:14h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • I bojkot kupštine i protesti u igri

Predstavnici opozicionih partija trebalo bi narednih dana ponovo da se sastanu i dogovore o načinu na koji će odgovoriti na proglašenje konačnih rezultata izbora, za koje su saopštili da ih ne priznaju.

  • Sindikat zatečen, pitaju šta ih čeka

Vladin Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte objavio je juče tender za prodaju 30 odsto akcija Luke Bar u vlasništvu Vlade, uz obavezu kupca da predloži i realizuje investicioni program.

  • Kad voze Mila i "na slijepo" slijeću

Premijer i lider DPS-a Milo Đukanović doputovao je helikopterom MUP-a u Tivat, na svečanost obilježavanja dana Regionalnog vodovoda (RV), ali je nejasno gdje se letjelica prizemljila.

  • Policijski čas u partijske svrhe

Predsjednik Savjeta za građansku kontrolu policije Aleksandar Saša Zeković kazao je da zabrinjava ponašanje menadžmenta Uprave policije, koji danima odbija građanima da objasni pojačano prisustvo njihovih službenika na ulicama u Podgorici.

  • Na državu udarili krojač, ribar, bravar...

Krojač, ribar, keramičari, taksisti, bravar, muzičar, građevinski radnici, vozač, serviser tehničkih uređaja, scenografkinja i doktor kriminalističkih nauka čine kriminalnu bandu koja je navodno htjela da ubija crnogorske građane i uhapsi Mila Đukanovića.

U današnjim "Vijestima" pročitajte kolumnu Željka Ivanovića "Veliki poraz"

Uz današnje izdanje i dodatak "O zdravlju".

Bonus video: