U današnjem broju "Vijesti" čitajte

Portal Bošnjaci.net objavio je juče spiskove birača iz dijaspore koje je DPS zvao ili planira da zove da dođu da glasaju na izborima u nedjelju, a četvoro njih potvrdilo je “Vijestima” da su ih iz DPS-a kontaktirali, dok je dvoje potvrdilo da im je iz te partije obećano plaćanje putnih troškova ukoliko dođu da glasaju
0 komentar(a)
Naslovna 11.10
Naslovna 11.10
Ažurirano: 11.10.2016. 05:32h

Danas u "Vijestima" čitajte:

  • DPS zove i plaća dijasporu za glas

Portal Bošnjaci.net objavio je juče spiskove birača iz dijaspore koje je DPS zvao ili planira da zove da dođu da glasaju na izborima u nedjelju, a četvoro njih potvrdilo je “Vijestima” da su ih iz DPS-a kontaktirali, dok je dvoje potvrdilo da im je iz te partije obećano plaćanje putnih troškova ukoliko dođu da glasaju.

  • Balota: U Pošti naprasno ozdravili nakon kontrole

Ukupan dug Fonda za zdravstveno osiguranje (FZO) za refundaciju bolovanja 5. oktobra je iznosio više od 9,68 miliona eura, što je tri puta više u odnosu na decembar 2015.Ukupan dug Fonda za zdravstveno osiguranje (FZO) za refundaciju bolovanja 5. oktobra je iznosio više od 9,68 miliona eura, što je tri puta više u odnosu na decembar 2015.

  • Mitrović: Smještaju mi kriminalci iz policije u Budvi

Okrivljeni za ubistvo Jova Jovanovića, pedesetogodišnji Budvanin Marko Mitrović, optužio je “kriminalce iz budvanske policije” i tužioca da su mu smjestili tu optužnicu.

  • Šaranović: Sramno je da me povezuju sa kriminalom

Tužilac nije ovlašten da gradi optužnicu na insinuacijama. Optužnica je protiv mene podignuta je bez ijednog dokaza. Sramno je što tužilac mene predstavlja kao osobu blisku kriminalu, kazao je juče Slobodan Šaranović.

Bonus video: