Službenik ZIKS-a kažnjen zbog počinjenih saobraćajnih prekršaja

Čitac "Vijesti" dostavio je snimak na kojem se vidi kako vozač službenog kombija (PG MN 332) prvo pretiče jedno auto preko pune linije, a nešto kasnije još dva vozila
52 pregleda 15 komentar(a)
Ažurirano: 10.10.2016. 11:06h

Službenik Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija koji je na putu Krstac - Mojkovac počinio više saobraćajnih prekršaja "sankcionisan je u skladu sa važećim propisima", saopšteno je iz Ministarstva pravde.

Čitac "Vijesti" dostavio je snimak na kojem se vidi kako vozač službenog kombija (PG MN 332) prvo pretiče jedno auto preko pune linije, a nešto kasnije još dva vozila.

"Povodom snimka koji je objavljen na portalu Vijesti, a na kome se vidi kako službeno vozilo Ministarstva pravde-Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija najprije pretiče jedno, a nedugo zatim još dva vozila, na punoj liniji, Uprava ZIKS-a i Ministarstvo pravde preduzeli su odgovarajuće mjere, u cilju utvrđivanja identiteta službenika koji je u tom trenutku upravljao ovim vozilom. Naime, ovlašćeni službenici Uprave Policije danas su preduzeli zakonske mjere iz Zakona o bezbijednosti sabraćaja prema službeniku ZIKS-a, a vezano za gore navedene prekršaje, pa je isti sankcionisan u skladu sa važećim propisima", saopšteno je iz Ministarstva pravde.

Galerija

Bonus video: