Kažnjen policajac koji je preticao preko pune linije

"Policija će postupiti po svakoj prijavi a zakonske sankcije će biti jednako primijenjene za sve prekršioce saobrajnih propisa, bez obzira na to ko su njihovi počinioci"
151 pregleda 26 komentar(a)
policija put Kolašin-Mojkovac, Foto: Čitalac Vijesti
policija put Kolašin-Mojkovac, Foto: Čitalac Vijesti
Ažurirano: 07.10.2016. 21:06h

Snimak policijskog službenika kako pretiče vozilo preko pune linije putu Kolašin - Mojkovac, objavljen na portalu "Vijesti", dao je rezultat.

Kako je saopšteno iz Uprave policije V.S. iz Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi je zbog saobraćajnog prekršaja sankcionisan.

"Saobraćajni prekršaj – preticanje vozila koje se kretalo ispred njega preko pune linije ovaj policijski službenik je, kako je utvrđeno, počinio danas, na magistralnom putu Kolašin – Mojkovac. Službenici OB Mojkovac su kolegi V.S. već uručili prekršajni nalog za plaćanje kazne zbog počinjenog prekršaja. Takođe, njegov neposredni rukovodilac će sagledati zakonsku mogućnost pokretanja disciplinskog postupka protiv njega", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaju da osuđuju neodgovorno ponašanje kolega.

"Koji treba da budu primjer poštovanja saobraćajnih propisa umjesto što ih krše i obavještavamo javnost da će svako kršenje zakona od strane policijskih službenika biti u najkraćem roku sankcionisano. Zahvaljujemo građanima i medijima na prijavama policiji saobraćajnih prekršaja slanjem snimaka, fotografija i svih korisnih informacija. Policija će postupiti po svakoj prijavi a zakonske sankcije će biti jednako primijenjene za sve prekršioce saobrajnih propisa, bez obzira na to ko su njihovi počinioci", saopštili su iz Uprave policije.

Bonus video: