Novogodišnji bal na Farmi u Martinićima: Uživali i ljudi i magarci

Farma naredne nedjelje očekuje 50.000 posjetioca za svega tri godine prisustva u javnosti, a ove godine bilježi i posjetu oko dvije hiljade njemačkih turista, a sve zahvaljujući filmu o Crnoj Gori koji je prikazan na njemačkoj TV SAT 1 i na TV Vijesti
587 pregleda 2 komentar(a)
Novogodišnji bal sa magarcima, Foto: Farma magaraca Martinići
Novogodišnji bal sa magarcima, Foto: Farma magaraca Martinići
Ažurirano: 03.12.2018. 11:19h

Više od tri hiljade ljudi, mahom roditelja sa djecom, uživalo je u IV Novogodišnjem balu s magarcima za djecu i odrasle, koji se ovog vikenda održao na Farmi magaraca Martinići.

Uz domaće kuvano vino i priganice, posjetioci su imali priliku da se druže sa magarcima i da uživaju u svjetskim hitovima.

"Ovo je prvi put da na Balu imamo i nekoliko tezgi mladih poljoprivrednih proizvođača koji su izložili med, vino, ljekobilje i začine, čime smo dali naš doprinos i podršku poljoprivrednoj proizvodnji u Crnoj Gori. Radimo na tome da ova manifestacija postane tradicionalna i da je uvrsitimo u redovne festivalske programe u Crnoj Gori. Naša je farma, pored manastira Ostrog i festivala „Rijekom Zetom“ jedna od tri atrakcije koje preporučuje svjetski turistički vodič Lonely Planet" kažu na Farmi.

Farma naredne nedjelje očekuje 50.000 posjetioca za svega tri godine prisustva u javnosti, a ove godine bilježi i posjetu oko dvije hiljade njemačkih turista, a sve zahvaljujući filmu o Crnoj Gori koji je prikazan na njemačkoj TV SAT 1 i na TV Vijesti.

Galerija

Bonus video: