Na Gorici polomljen inventar

Na društvenim mrežama juče su mnogi građani komentarisali da je kapija na Gorici otvorena i da automobili stalno prolaze stazom, čak i do vrha
65 pregleda 5 komentar(a)
Gorica polomljen inventar, Foto: Borko Ždero
Gorica polomljen inventar, Foto: Borko Ždero
Ažurirano: 30.09.2016. 19:01h

Na brdu Gorica, odnosno samom vrhu, polomljen je inventar i nekoliko klupa.

Kako su „Vijestima” kazali rekreativci, koji tamo dolaze da vježbaju, drvene nastrešnice i klupe polomljene su prije nekoliko dana.

“Dolazio sam prije sedam dana da vježbam i nije bilo to polomljeno, a danas vidim da jeste, ne znam zbog čega je to neko uradio, ovo je primitivizam”, kazao je juče Ivan Radunović.

Jedna klupa, koja se nalazi na putu za vrh, kako je novinar „Vijesti” vidio, bukvalno je smrvljena i izvaljena.

Na društvenim mrežama juče su mnogi građani komentarisali da je kapija na Gorici otvorena i da automobili stalno prolaze stazom, čak i do vrha.

Na objavljenim fotografijama vide se automobili na stazi na Gorici.

Novinar „Vijesti” vidio je juče jedan automobil parkiran ispred lokala u sklopu avanturističkog parka, otvorenog prije tri dana, a jedan četvorotočkaš spuštao se Goricom.

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije na kojima se vidi i kako bager radi na istočnoj strani Gorice, pri vrhu.

Građani su komentarisali da se Gorica mora sačuvati od devastacije i spriječiti da automobili prolaze kroz kapiju i remete rekreativce i druge u boravku u prirodi.

Bonus video: